Jeg er cand.mag i pædagogik med fokus på relationer og filosofi som samtaleværktøj. Den uddannelse har jeg brugt til at tale med mennesker fra vidt forskellige steder og med vidt forskellige problematiker. I mange år talte jeg med unge mennesker i miljøet omkring DTU, og hjalp dem med at navigere i livet med venner, familie, kærester og et ofte benhårdt indre og ydre pres. 

I 2018 blev jeg uddannet familierrådgiver fra Blackbird Institute og har derefter taget endnu et år og specialiseret mig i samtaler med par.

Nu er mit fokus på mennesker, der har noget, der på den ene eller anden måde står i vejen for at være den de gerne vil, for par, der er kørt fast eller har brug for et trygt rum til de svære samtaler og på forældre, der har brug for hjælp til at blive klogere på deres relation til deres børn.

Udannelse

  • 2018 - 2-årig familierådgiveruddannelse hos Blackbird Institute
  • 2012 - Cand.mag i pædagogik med fokus på relationer og samtaleformer fra Københavns Universitet.
  • 2009 -2010 Fag i Social Psykologi, familieformer og afvigelse på U.C Berkeley

Kurser

  • 2017 - The vital connection (Power to parent) ved G. Neufeld
  • 2012 - Protreptik - filosofisk coaching - ved Ole Fogh Kirkeby
  • 2009 - Samtaler med børn - Børns Vilkår

"Det er som om at efter jeg mødte Kathrine har jeg fået nye briller, jeg kan nu se tingene tydeligere fra mine børns vinkel af. Det er virkelig en gamechanger. Tænk at et menneske man ikke kendte før, kan gøre så stor en forskel for en hel familie" -Helene, mor til to