Jeg hedder Kathrine. I 2012 blev jeg uddannet cand.mag i pædagogik fra Københavns Universitet. Allerede dengang jeg startede på studiet var det klart for mig, at jeg skulle arbejde med mennesker. Jeg ville helt ind i relationen. Være i den, arbejde med den og formidle om den. I slutningen af studiet (efter at have været vidt omkring) fandt jeg drømmejobbet: socialkonsulent på DTU. Her arbejdede jeg med alt det jeg brændte for. Jeg rådgav unge mennesker i det som fyldte i deres liv, jeg støttede op om deres resurser og projekter og jeg underviste i hvordan de selv kunne gå ud og skabe bedre relationer med hinanden.

 

I 2016 fik jeg mit andet barn, og efter syv år blev barslen også et farvel til DTU. Tiden hjemme med mine piger, og inspiration og støtte fra de fantastiske mødre jeg har omkring mig, gav mig modet til at kaste mig ud i at bruge det jeg kan og ved til at arbejde med familier. For mig findes der intet mere meningsfuldt end at arbejde med de relationer, der skaber os. Hos Blackbird Institute (tidligere family-lab) fandt jeg det menneskesyn jeg hele tiden havde arbejdet ud fra, men nu med et fokus på familien.

 

Og nu er jeg så uddannet Familierådgiver. Men jeg er også stadig cand.mag. i pædagogik med en tung teoretisk ballast. Og jeg er bestemt stadig mor til mine to piger med en stærk intuititiv tilgang. Så lige der i mellem det teoretiske, det praktiske og det intuitive, der finder du mig. Heldigvis går de ting ofte hånd i hånd.