At blive forælder er for de fleste af os den største livsforandrende begivenhed vi har oplevet.

Måske gik vi fra at føle, at vi mestrede og forstod livet ret godt, til pludselig at stå et sted, hvor alt igen blev nyt og usikkert. Måske føltes den transformation ensom og frustrerende, og alle de nye følelser svære at finde hoved og hale i. Det kan også være, at du er et sted i dit forældreskab, hvor du pludselig oplever, at dit hjerte taler et andet sprog end det liv du lever. Men at tvivlen, historien og omgivelserne gør det svært at navigere. I begge tilfælde kan du få min støtte og sparring med på rejsen. Jeg kan hjælpe dig med at se og forstå hvad der er på spil, og støtte dig i at mærke hvad der er vigtigt. Sammen kan vi finde de næste isflager du kan stå på, måske med konkrete handlinger eller måske blot med ny ro.

Vores samtaler kan fx.handle om:

  •  At blive mor med alle de forandringer og følelser, der følger med.
  • At være kvinde, partne og mor og hvordan det kan føles som helt forskellige personligheder og på samme tid uadskillige og uforenlige størrelser.
  • Graviditeten, fødslen og den første tid -også når den måske har været fyldt med følelser af utilstrækkelighed, frustrationer og knuste forventninger.
  • Valg som går imod det man troede, det andre troede eller det man allerede er i gang med.
  • At finde ind til det du i virkeligheden tænker, mener og føler.
  • Relationer til partner, venner, familie, fagpersonale osv. som pludselig kan se helt anderledes ud eller stå tydeligere i lyset af moderskabet.

 

"Kathrine formår altid at få mig til at føle, at alt hvad jeg kommer med er vigtigt. Det bliver mit rum, og jeg går altid lidt mere rolig og selvsikker derfra. Det er guld værd i en hverdag, hvor jeg ofte skal være noget for alle andre" -Anna, mor til tre

Terapi