MØDRESALONEN

Oplæg - Samtale - Fællesskab

Mødresalonen er for dig, der er mor, og som savner et forløb, hvor du kan dykke ned i nogle af de store temaer i moderskabet og familielivet. Og det er for dig, der savner et trygt og rummeligt fællesskab med andre mødre.

Det er min erfaring, at det at mødes med den samme lille gruppe igen skaber de bedste betingelser for at fordybe sig, forløse ting og udvikle sig.

Der vil hver gang være oplæg med teori, viden og erfaringer fra min praksis, små øvelser og så vil der hver eneste gang være tid til dine spørgsmål – og tid til at opleve at blive mødt af mig og ikke mindst af de andre mødre.

Jeg holder rummet for en samtale mellem os og gør mit ypperste for at det skal være et trygt rum, hvor man kan være som man er, og som man har det. Jeg stiller min viden og erfaring til rådighed, men det er altid min fornemmeste opgave, at du skal opleve, at du er eksperten i dit liv og i din familie. 

Det kræver ingen forudsætninger at være med – rummet skabes af os.

Det får du:

  • Fem eftermiddage eller aftener med den samme lille gruppe af mødre med oplæg, samtale og rådgivning.
  • Et tema til hver af vores aftener (der foreløbigt ser sådan her ud): #Hvad er vigtigt for mig #tilknytning  #Konflikter og vores børns store følelser  #Vores egne store følelser - tegn, triggere og historie #parforhold og vores oprindelige familier.
  • En facebookgruppe kun for jer, som jeg opretter og sparrer med jer i under vores forløb.
  • En individuel skype-session med mig efter endt forløb (som du kan bruge alene eller med din partner).

Det praktiske

Der er to forskellige forløb. Det ene er for dig, der skal have din baby med. Og det andet er for dig, der måske har lidt større børn, og har brug for (og kan) tage en aften ud alene. 

Mødresalonen med baby foregår i MiniRum på Borups alle på Nørrebro fra 14.30-17.30 på følgende datoer 7/1, 21/1, 4/2, 18/2, 3/3

Mødresalonen uden baby foregår hos Bærebarn i Jægersborggade på Nørrebro

fra 17.30-20.30 på følgende datoer 9/1, 23/1, 6/2, 20/2, 5/3

Prisen for et forløb er 2500 kroner, som betales ved tilmelding. Tilmeld dig på familiemakker@gmail.com