De fleste af os oplever, at vores parforhold fra tid til anden kan blive rigtig svært. Måske oplever vi, at vi har svært ved at mødes eller forstå hinanden, og at vi alt for ofte ender i de samme fastlåste konflikter. Når vi har gjort det tilstrækkeligt længe, kan det føles som om vi næsten ingenting kan sige til hinanden uden at blive såret eller såre den anden.

Når vi er det, kan støtte udefra være en kærlig genvej. En måde vores samtaler med vores partner kan tage en ny drejning, hvor vi får mulighed for at lytte til hianden på en ny måde. Vores konflikter er sjældent tegn på, at vi ikke elsker hinanden, men snarere, at vores mønstre og historier kommer i spil. Når vi begynder at kunne se dem hos os selv og hinanden, kan vi skrue op for varmen og kontakten igen.

Parsamtaler er både for jer, der har det rigtig svært og måske endda er i tvivl om i skal gå fra hinanden, og det er også for jer, der overordnet ser jeres forhold som sundt og stærkt, men måske har enkelte temaer eller konflikter, som i har brug forhjælp til at tage hul på eller måske se med nye øjne.

Det er ikke et tegn på, at man har et dårligt parforhold, at man får hjælp. Det er en måde at pleje og prioritere familiens primære relation på.

"Vi har efter et samtaleforløb med Kathrine fået nye måder at tale med hinanden på, og vi har fået øje på hvordan alt det vi har med kommer i spil i vores skænderier. Men ikke mindst har vi fået en meget dybere forståelse og omsorg for hinanden. Kathrine har en evne til at gøre selv det allersværeste trygt og håndgribeligt" -Jesper og Mia