De forældre, børn og familier jeg møder har ofte rigtig meget godt kørende for sig. Og de har altid masser af kærlighed til deres børn. Ofte kan det være for at få hjælp til at forstå hvad det er på spil og finde mening i de mønstre, der har låst sig om en, der er grunden til, at de kommer til mig. Sammen folder vi det ud, finder resurserne og de handlingsmuligheder der er.  Jeg er på relationen og kærlighedens side, og hjælper jer til at være det samme.

Jeg arbejder meget gerne med helt konkrete problemstillinger, og kommer med forslag, viden og nye perspektiver, som passer til det i fortæller mig. Men det kan også være en hjælp til hvordan i taler sammen i hverdagen, eller for taget hul på nogle af de sværere snakke.

Temaerne kan både handle om jer som par, jeres relationer til jeres børn, ekspartnere eller egne forældre. Og det er muligt at snakke med mig alene, som par eller som familie. Jeg laver også gerne støttende forløb for større børn.

En samtale varer en time, og for nogen er det rigeligt. For andre er det en god ide at tage flere samtaler som et forløb. Det er ikke noget du behøver tage stilling til før vi har talt sammen.