De forældre jeg møder har ofte rigtig meget godt kørende for sig. Og de har altid masser af kærlighed til deres børn. Ofte kommer de til mig for at få hjælp til at forstå hvad det er på spil og finde mening i de mønstre, der har låst sig om dem. Sammen folder vi det ud, finder resurserne og de handlingsmuligheder der er. 

Jeg er på relationen og kærlighedens side, og hjælper jer til at være det samme. Jeg arbejder meget gerne med helt konkrete problemstillinger, og kommer med forslag, viden og nye perspektiver, som passer til det i fortæller mig. 

Emnerne kan være alt fra hvordan vi møder vores børns store følelser, søskendekonflikter, dilemma i forhold til institution eller andre omsorgspersoner eller hvordan vi kan arbejde på at skælde mindre ud og få en bedre relation til vores børn.

 

"Det er som om, at efter jeg mødte Kathrine har jeg fået nye briller, jeg kan nu se tingene tydeligere fra mine børns vinkel af. Det er virkelig en gamechanger. Tænk at et menneske man ikke kendte før, kan gøre så stor en forskel for en hel familie" -Helene, mor til to